Tarta Relena "Intercede pro nobis"

Tarta Relena "Intercede pro nobis"

Ver entradas
Tarta Relena "Intercede pro nobis"

Tarta Relena "Intercede pro nobis"

Santuari de Consolació. Polígon Joan Mas i Mates, 07240 Sant Joan, Illes Balears. Ver mapa


Venda en liña pechada.

Para máis información pregunta ao organizador do evento.

Os datos do organizador están no apartado "Organizado por".

Descrición

Tarta Relena neix el 2016 com un projecte de dues cantants per explorar a capella les sonoritats de diferents estils de músiques vocals. Lluny de voler crear un segell d’allò tradicional i de definir la mediterraneïtat, Tarta Relena vol fer-se seu un repertori que va des de músiques de tradició oral fins a cançons d’autor que d’una manera o altra es relacionen amb l’àrea geogràfica del Mediterrani.

Als arranjaments de Tarta Relena, els timbres tan diferents de les dues veus s’enllacen o fan nusos, flueixen com l’aigua o rasquen com l’estepa; s’allunyen en dissonàncies esmolades i més tard es retroben. Sempre buscant la complexitat en la senzillesa i la màxima expressió amb el mínim d’elements.


Neste caso o promotor non especificou a política de acceso a menores, se tes calquera dúbida animámoste a que contactes directamente con el.

Vídeo

2 Opinións Ver opinións

Opinión verificadaAsistiu o 5/12/2020
Molt interessant!
Em va encantar Tarta Relena, una proposta molt original. Es lloc era molt adient, perfecte! S'unica nota negativa va ser el fred!
María José Orero
10/12/2020
Opinión verificadaAsistiu o 5/12/2020
Concertasso
Fantàstiques!
Damm Ishna
6/12/2020

Compartir!

Organizado por

Fundació Mallorca Literària

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información