CARRER DE TXERNÒBIL

CARRER DE TXERNÒBIL

Ver bilhetes
CARRER DE TXERNÒBIL

CARRER DE TXERNÒBIL

Teatre Sans. Carrer de Can Sanç, 5, 07001 Palma, Illes Balears. Ver mapa


Venta online fechada.

Para mais informação pergunta ao organizador do evento.

Os dados do organizador estão no apartado "Organizado por".

Descripção

Carrer de Txernòbil és un monòleg creat a partir del testimoni de la Ljudmila Ignatenko, la dona d’un dels bombers difunts arran del desastre nuclear de Txernòbil del 1986 a la ciutat de Prypiat, escrit per la premi Nobel Svetlana Aleksiévitx al seu llibre La pregària de Txernòbil. L’obra succeeix al llarg d’un capvespre a la sala d’estar de casa la Ljudmila; ella seu davant d’una finestra i ens parla del dia en què el seu marit va sortir de matinada a extingir un incendi a la central nuclear i ja no va tornar. La veu de la Ljudmila, d’una transparència i intensitat corprenedores, esdevé un exemple d’amor grandiós i el testimoni únic d’una terrible experiència familiar que avui és un emblema universal de com sobreviure a l’horror.

Neste caso o promotor não especificou a política de aceso a menores, se tiveres alguma dúvida podes contactar diretamente com ele.

Vídeo

4 Opiniões Ver opiniões

Opinião verificadaAssistiu o 18/10/2020
Una interpretació immillorable!!!
A partir d'un fet de la història recent, que tenim present, fa una reflexió de les empremtes de tot tipus que comporta Txernòbil, i totes les "Txernòbil" anteriors i posteriors, per la societat que l Ler mais s pateix. La interpretació és fantàstica. Enhorabona!!!
Teresa
19/10/2020
Opinião verificadaAssistiu o 17/10/2020
Monólogo excelente.
Sin obviar la incomodidad del mobiliario- sillas rígidas- la función mereció la pena. Buena actriz que nos sumergió en la tragedia familiar de Chernóbil.
Luis Villafranca
18/10/2020
Opinião verificadaAssistiu o 17/10/2020
Un monologo extraordinario.
Vives el drama desde el papel de la esposa de uno de los bomberos con gran intensidad pq refleja todo el amor y la fustracion e impotencia de esta mujer que lo dio todo por su esposo.
Maria Salud
18/10/2020
Opinião verificadaAssistiu o 16/10/2020
Magistral Evelin
Un monólogo que no te dejará indiferente ...
Toni Arto
17/10/2020

Partilhar!

Organizado por

ESTUDI ZERO TEATRE, SCL

Ver detalhes
As cookies ajudam-nos a oferecer os nossos serviços. Ao utilizar os nossos serviços, aceita o uso de cookies. Mais informações