Teatre: L'home del vol vertical - sala La Fornal

Teatre: L'home del vol vertical - sala La Fornal

Ver bilhetes
Teatre: L'home del vol vertical - sala La Fornal

Teatre: L'home del vol vertical - sala La Fornal

Sala La Fornal. C / Coves dels Hams nº 4. Ver mapa

28/11/2020

19:00

Compra os teus bilhetes

Taquilla

13,51 €

Taquilla soci

11,58 €

Menors de 25 anys

8,68 €

Gastos de gestão

0,00 €

Total 0,00 €

Descripção

L'HOME DEL VOL VERTICAL

Pere Sastre Obrador, va ser un pagès de Llucmajor (Mallorca) amb un cervell privilegiat que emmirallat pels avanços del seu temps, a principis del segle XX, va dissenyar i construir un prototip d’helicòpter. Aquest és el leit-motiv que ens empeny a contar una història que va més enllà d'aquest fantàstic succés.

Hem gratat dins la passada centúria, des del bessó dels anys vint fins als dies finals de la segona república, uns anys vertiginosos d'idees i progrés com no s'havia vist mai, on especialment destacà la cursa aeronàutica que va ser liderada per França i els Estats Units.

Però tanmateix Pere Sastre, en Pere de Son Gall, va fer que Mallorca també formàs part d'aquesta carrera i és aquí on nosaltres incidim en la nostra proposta. Una proposta dins la línia de la companyia, que lluny de voler fer un espectacle anecdòtic i decimonònic, -al marge ser un treball històricament rigorós dins les llicències que la ficció permet-, ens serveix per parlar de Mallorca, dels mallorquins i mallorquines, dels temes que ens han desdibuixat com a societat, i ens han atorgat el segell de ser una terra conservadora que pràcticament va passar de l'activitat primària al turisme, deixant-se, majoritàriament pel camí, l'herència cultural, rebutjant la innovació tecnològica i abocant-se a les desigualtats socials.


Agraïment: a Joan Salvà Caldés per haver salvat aquesta història


Neste caso o promotor não especificou a política de aceso a menores, se tiveres alguma dúvida podes contactar diretamente com ele.

Vídeo

4 Opiniões Ver opiniões

Opinião verificadaAssistiu o 7/11/2020
GENIAL!!!
La història conmou i la interpretació d`En Joan Gomila encara més. Vaig disfrutar de bon de veres. Enhorabona a tots.
Bàrbara Cànaves Forteza
12/11/2020
Opinião verificadaAssistiu o 7/11/2020
Una gran obra
Obra boníssima, un tema que remou sentiments, tractat amb una gran professionalitat i una espectacular interpretació. No puc deixar de recomanar-la a tots els meus coneguts. Crec que hi ha obra per Ler mais olt de temps!
Francisca Gaya Brunet
8/11/2020
Opinião verificadaAssistiu o 31/10/2020
Fantàstic
Va ser una gran experiència
Antònia
3/11/2020
Opinião verificadaAssistiu o 30/10/2020
una obra mestra!
una obra mestra
Joana
2/11/2020

Partilhar!

Organizado por

Sala La Fornal

Ver detalhes
As cookies ajudam-nos a oferecer os nossos serviços. Ao utilizar os nossos serviços, aceita o uso de cookies. Mais informações