Madame Marie

Madame Marie

Eintrittskarten ansehen
Madame Marie

Madame Marie

Sala La Fornal. Carrer de les Coves dels Hams, 4. Karte ansehen


Online Verkauf geschlossen

Für mehr Infos setze Dich gerne mit dem Veranstalter des Events in Verbindung.

Die Kontaktdaten des Veranstalters findest Du unter dem Abschnitt "Verantaltet von".

Beschreibung

La nit del 4 de setembre de 1936, la guerra ha acabat al front de Portocristo. Manacor viu una nit de felicitat i alliberament per la fi de la guerra, però també d’enorme repressió i venjança sanguinària. A local de jefatura, a l’actual sa Bassa, cinc infermeres de la creu roja, son violades i assessinades per dirigents de Falange i de l’exèrcit , a l’ambigü de Maria Altamir, la madame, també hi ha una festa d’alcohol i dones. Maria Altamir es assatjada, sense èxit, per un militar de baixa graduació que ofès, mesos posteriors, farà una denúncia per auxili de rebel•lió. El pretetx: guardar un disc de la internacional socialista i vuitanta-cinc monedes de plata. El règim havia dictat il•lícita la tenència de monedes de plata que s’havien de bescanviar per bitllets en paper. Per què? Doncs perquè la pesseta estava tan devaluada que el govern italià no acceptava el pagament sinó era en plata. Curiosament els militar seguien cobrant en monedes i en monedes pagaven. Per altra banda la tinència del disc no era de Maria Altamir, sinó d’un client, un client especial, que es feia posar el disc cada vegada que quedava amb una senyoreta i pel que se veu propiciava en aquest client un efecte afrodisíac i d’abús de poder. Aquest client, era un militar d’altíssima graduació, que formarà part de la gent que jutjarà Maria Altamir. Un règim corrupte ple d’ambicions personals.

Un espai de so acurat, i el suport d'algunes projeccions no realistes, ens ajudarà al sosteniment dramàtic de l'espectacle.


In diesem Fall hat der Veranstalter keine Altersbeschränkung festgelegt, wenn Du dennoch Zweifel hast setze Dich gerne mit dem Veranstalter direkt in Verbindung.

6 Bewertungen Bewertungen ansehen

bestätigte BewertungWar dabei am 12/01/2020
Madame Marie
Me va encantar s'obra. Totalment recomanable.
Aina
15/01/2020
bestätigte BewertungWar dabei am 11/01/2020
Molt interessant
Interessant, entretenguda i molt bones actuacions
Nofre
14/01/2020
bestätigte BewertungWar dabei am 12/01/2020
Equilibrada
Me gusto mucho la interpretación y el guion, el cual tenia un equilibrio entre drama y burla, comunismo y fascismo, feminismo y machismo. Y ademas con una representación perfecta
Magdalena
13/01/2020
bestätigte BewertungWar dabei am 12/01/2020
Brillant
Fantàstic muntatge que ens trasllada a viure moments complicats durant la guerra civil a Manacor. ELs actors fan una feina impecable. Molt recomanable.
Cati
13/01/2020
bestätigte BewertungWar dabei am 11/01/2020
Fantàstic
Fantàstic
Antònia
12/01/2020
Mehr laden

Teilen!

Veranstaltet von

Sala La Fornal

Details
Cookies helfen uns bei der Bereitstellung unserer Dienste. Durch die Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Mehr erfahren